Ook Graaf Willem II VAC partnerclub van ADO Den Haag Vrouwen

14 December 2021, 17:47 uur
Sport
mainImage

In navolging van DSVP, Die Haghe en FC s’-Gravenzande sluit nu ook Graaf Willem II VAC zich aan als partnerclub bij ADO Den Haag Vrouwen.

De samenwerkingsovereenkomst met Graaf Willen II VAC moet ertoe leiden dat het meiden- en vrouwenvoetbal in regio Den Haag Noord en Wassenaar een extra boost krijgt. Met verschillende activiteiten gaat ADO Den Haag Vrouwen de organisatie van Graaf Willem II VAC ondersteunen op het gebied van het organiseren van clinics en evenementen waarbij trainers, begeleiders en medische staf de mogelijkheid krijgen om kennis tot zich te nemen. Daarnaast omvat de samenwerking afspraken over het signaleren en laten doorstromen van talentvolle speelsters.

Voorzitter Kees Punt van ADO Den Haag Vrouwen is blij met de samenwerking. "Met een grote meidenafdeling en enkele vrouwenteams past Graaf Willem II VAC helemaal in hetgeen wat ADO Den Haag Vrouwen in de partnerclub zoekt. Daarnaast hebben wij het in verleden al nauw met Graaf Willem II VAC samengewerkt waardoor het contact erg vertrouwd voelt. Met trots kijken wij uit naar een mooie samenwerking."