Ook bij Forum Sport rolt de bal weer

18 August 2019, 15:12 uur
Sport
mainImage
Mike de Graaf werd vorig seizoen regelmatig bejubeld om zijn treffer.

Afgelopen zaterdag de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding van Forum Sport op het nieuwe seizoen in de 1e klasse B zaterdag. Tegenstander was het Leidse UVS, dit seioen opnieuw uitkomend in de 2e klasse van het zaterdagvoetbal. Vorig seizoen draaide UVS lang mee in de top van de 2e klasse, maar moest de titel laten aan Voorschoten 97. Forum Sport kon zaterdag nog niet beschikken over een zestal spelers die vorig seizoen nog deel uitmaakten van de selectie van het 1e elftal. Deels door vakantie, deels nog niet fit.

Het trainersduo Dennis den Turk en Marcel L’ Ami gebruikten deze oefenwedstrijd om maar liefst 20 spelers van selectie 1 en 2 minuten te laten maken. En dat ging het grootste gedeelte van de wedstrijd heel goed. Forum Sport combineerde er lustig op los en had een groot veldoverwicht. Het enige wat de ploeg te verwijten was, is dat ze er niet in slaagden dat overicht in doelpunten uit te drukken. UVS ging efficienter om met de kansen en wist in de 1e helft 2 mogelijkheden om te zetten in 2 doelpunten. Een score van 100%!

Doelpuntenmakers William van Vliet en Daan van der Zwaan (zoon van de trainer van Quick den Haag). Na rust een opnieuw sterker Forum Sport dat slechts een keer wist te scoren. Mike de Graaf was de doelpuntenmaker. Ook voor vandaag gold de standaard uitspraak: een nuttige oefenwedstrijd!!

 

 


Door: Jean Nederlof