Nieuwe gezichten in bestuur Forum Sport

13 November 2019, 09:06 uur
Sport
mainImage

Onlangs was er de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering  in het clubgebouw van Forum Sport. Zo’n 60 leden waren aanwezig. Uiteraard om te horen hoe het met de vereniging gaat maar ook om 2 bestuursleden uit te wuiven en 2 nieuwe bestuursleden te verwelkomen. Ruud Sterk (secretaris) en Geoffrey Tetro (commerciele zaken) verlaten het bestuur. Geoffrey kreeg naast bloemen ook een Forum Sport shirt als aandenken. Nummer 14, Geoffrey Tetro – doener. En dat laatste sloeg op het feit dat Geoffrey meer een doener is dan een vergadertijger.

Ruud Sterk kreeg, hoe kan het anders, als vertrekkend secretaris, een mooie pen met inscriptie. Onder luid applaus werden beide bestuursleden door de ALV bedankt. De nieuwe bestuursleden zijn Willem Boshouwers en Mark van den Honert.

Beide “ nieuwelingen” hebben er zin in. Willem heeft 2 zoontjes voetballen in de jeugd van Forum Sport en Mark van den Honert heeft 3 jongens bij de jongste jeugd van Forum Sport spelen.

Zowel Willem als Mark stelden zich voor aan de aanwezigen. Met deze twee voetballiefhebbers ,voetbal ervaringen opgedaan bij Swift en Victoria, is er weer nieuw bloed in het bestuur van de florerende vereniging Forum Sport binnengestroomd.

Melanie Oudshoorn was aftredend maar ook herkiesbaar. Zij gaat door als bestuurslid. Over de taakverdeling binnen het bestuur wordt de eerstvolgende bestuursvergadering een besluit genomen.

“Good old” Rene Oudshoorn werd benoemd als lid van verdienste. Onder luid gejuich (veel spelers van zijn 3e elftal waren aanwezig) ontving Rene Oudshoorn van voorzitter Jean Nederlof de bijbehorende oorkonde en een groot boeket bloemen. Rene heeft een grote staat van dienst bij de club. In het bijzijn van familie en kleinzoon werd “opa” Rene met luid applaus bellond voor zijn benoeming.Last but not least werd Hans Meijer nog in de bloemen gezet. Liefst 40 jaar was/is Hans Meijer leider van het jeugdkamp van Forum Sport. Een ongekende prestatie van deze oer Forum Sporter. Een verslag van de gehele vergadering, waarin het bestuur decharge werd verleend voor het financiele- en algemene beleid, wordt uiteraard t.z.t. via de website gepubliceerd.

 

 

Jean Nederlof


Door: Jean Nederlof