Nederlagen voor Quick en Westlandia

17 October 2021, 18:03 uur

Quick en Westlandia, de twee clubs uit de regio in Den Haag, hebben in de derde divisie beide een slechte zondagmiddag achter de rug. Quick verloor met 0-1 van ADO'20. De teams waren op sportpark Nieuw Hanenburg lange tijd gelijkwaardig, totdat in de 60e minuut Yusuf Bilen een speler van ADO'20 een scoringskans ontnam en met rood van het veld moest. In de slotfase profiteerde de ploeg uit Heemskerk: 0-1.

Westlandia was duidelijk een maatje te klein voor UNA dat met 0-3 zegevierde. In het kwartier voor rust maakten de bezoekers 0-1 en 0-2. Nick Tielemans opende de score en in de 39e minuut voerde Sten Senders vanaf de elfmeterstip de voorsprong op naar 0-2. In de tweede helft probeerden de Naaldwijkers met de teruggekeerde Remon van Bochoven als invaller iets terug te doen, maar UNA bleef beter. Die ploeg had in de 67e minuut 0-3 moeten maken, maar deze keer werd de strafschop van Sten Senders gestopt door Westlandia-doelman Jack Morauw. Raoul Bergraaf maakte een kwartier voor tijd wel de beslissende derde treffer voor de ploeg uit Veldhoven.