Middenvelder Kürşad Sürmeli nieuwe aanwinst ADO Den Haag

11 July 2023, 17:51 uur
Sport
mainImage
ADO Den Haag/Angelo Blankespoor

ADO Den Haag heeft met Kürşad Sürmeli de eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De 27-jarige centrale middenvelder tekent een contract tot medio 2025 met een optie voor een extra jaar.

Sürmeli speelde van 2013 tot 2018 voor de voormalige eerstedivisionist Achilles ’29. Hierna kwam de geboren Nijmegenaar uit voor FC Lienden, De Treffers, Giresunspor (Turkije), Sint-Eloois-Winkel Sport (België), FC Dordrecht, MVV Maastricht en Altinordu (Turkije). Bij laatstgenoemde club liep het contract van de middenvelder deze zomer af waardoor Sürmeli de overstap transfervrij maakt.

"We waren op zoek naar een ervaren middenvelder die het team kan versterken. Met Kürşad halen we een veelzijdige middenvelder in huis", zegt technisch directeur Joris Mathijsen van ADO Den Haag. "Daarnaast heeft onze huidige hoofdtrainer in het verleden goed met hem samengewerkt. We heten hem van harte welkom bij ADO Den Haag."

Tekst gaat door onder foto.

Foto: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor

Mooie uitdaging

“Het vervult mij met trots dat ik nu voor ADO Den Haag teken. Voor mij persoonlijk is dit een mooie uitdaging en wil ik er alles aan doen om van meerwaarde te zijn voor deze prachtige club. Ik kijk er heel erg naar uit om de spelers, staf en uiteraard de supporters zo snel mogelijk te ontmoeten”, aldus de kersverse aanwinst Kürşad Sürmeli