Maurice Donath stopt bij SEV

14 May 2019, 09:18 uur
Sport
mainImage
Maurice Donath heeft straks weer tijd om thuis een kop koffie te drinken.

Op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van 18 juni aanstaande zal bij SEV Maurice Donath aftreden als bestuurslid Facilitaire Zaken. "De belangrijkste reden is dat Maurice gezien zijn drukke werk en gezinsleven te weinig tijd kan besteden aan deze bestuursfunctie", meldt het bestuur op de Facebookpagina van de club. "Het bestuur is op zoek naar kandidaten voor deze taak. Een profielschets van deze functie vindt u op de website".

"Overigens bestaat het werkveld Facilitaire Zaken uit verschillende deelgebieden (bijvoorbeeld kantine; kleedkamers; installaties etc.). Voor enkele deelgebieden zijn al coördinatoren actief, dus in de uitvoerig van deze functie staat het bestuurslid Facilitaire Zaken niet alleen. Ook mensen die belangstelling hebben voor een van deze deelgebieden zijn van harte welkom om te reageren op dit bericht".

Verder kennen we op dit moment nog enkele andere vacatures. Zo zoeken we leden die toe willen treden tot de Vrijwilligerscommissie. Deze commissie zorgt ervoor dat voor alle taken die bij SEV gedaan moeten worden voldoende (ouders van) leden worden ingezet. 
Daarnaast zoeken we (ouders van) leden die op zaterdag dienst willen doen in de Commissiekamer (zowel in de ochtend als in de middag). En we zoeken iemand die de contributieadministratie op zich wil nemen.