Voorburgs Dagblad | Leeuwenbergh Duits Dubbel Tennistoernooi

Leeuwenbergh Duits Dubbel Tennistoernooi

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Ook dit jaar organiseert tennisclub LTC Leeuwenbergh haar jaarlijks terugkerend invitatietoernooi. Het toernooi start op maandagavond 15 juli en de finale avond is op vrijdag 19 juli.

Zoals de meesten nog kunnen herinneren stond het voorgaande toernooi in het thema van Italië. Dit jaar gaat er een Duits sausje overheen. Het uitgangspunt is dat een clublid van Leeuwenbergh iemand van buiten het park inviteert. Echter, ook niet-leden kunnen zich voor dit open toernooi inschrijven. Om mee te doen aan dit toernooi hoef je geen KNLTB lid te zijn. Inschrijving kost € 10,00 per persoon. Indien je je inschrijft voor (max) twee onderdelen dan betaal je € 15,00 euro. Je speelt per onderdeel minimaal 2 en maximaal 4 wedstrijden. Bij de inschrijving ontvangt iedere deelnemer een dinerbon die in deze week kan worden omgezet in een heerlijke Duitse maaltijd. Op de finaledag, vrijdag, sluiten we af met een heus Duits bierfeest.

“Schrijf je dus snel in vóór 8 juli via www.toernooi.nl en zoek dan op “Duits dubbel toernooi” of stuur een mail naar [email protected] Geef bij de inschrijving duidelijk aan welk niveau jij en je invitée hebben zodat wij een hele leuke poule-indeling kunnen maken. Het belooft weer een week vol gezelligheid te worden op park Leeuwenbergh”, aldus de organisatie.


Foto: Digitaal Dagblad