KNVB blokkeert 300 tickets voor Nederland - Ierland

14 November 2023, 17:52 uur
Sport
mainImage
ANP

Voetbalbond KNVB heeft driehonderd tickets geblokkeerd voor het uitverkochte EK-kwalificatieduel van zaterdag tussen het Nederlands elftal en Ierland in Amsterdam.

"Net als bij de laatste thuiswedstrijden tegen Griekenland en Frankrijk zijn dit tickets waarvan de KNVB zeker weet dat ze worden doorverkocht via niet officiële verkoopkanalen", meldt de bond. "Geblokkeerde tickets zijn bij deze wedstrijd voornamelijk doorverkocht via Viagogo."

De voetbalbond ziet dat het actieve beleid tegen deze zwarte handel effect heeft. Het aantal doorverkochte tickets is volgens de KNVB afgenomen. De voetbalbond raadt Oranjefans aan tickets alleen te kopen via de officiële verkoopkanalen. "Personen die tickets hebben gekocht via een niet-officieel verkoopkanaal en deze niet hebben ontvangen, moeten contact opnemen met de organisatie waar de tickets zijn gekocht", meldt de KNVB.

Het EK-kwalificatieduel tussen Nederland en Ierland wordt zaterdag om 20.45 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Bij een zege plaatst Oranje zich voor het EK.

 


Door: ANP