Kan Forum Sport tegen SHO goede reeks voortzetten?

31 January 2020, 20:01 uur
Sport
mainImage

Na overwinningen op Nootdorp en Velo met daar tussenin een gelijkspel uit bij Brielle is het de vraag of Forum Sport tegen SHO de goede reeks kan voortzetten. Het trainersduo Dennis den Turk en Marcel L’ Ami kan beschikken over een fitte selectie. Alleen Jeroen Reinking is afwezig vanwege een ski vakantie.

De thuiswedstrijd tegen SHO was de seizoensopening en de wedstrijd op sportpark t Loo werd door Forum Sport met 4-2 gewonnen.

Maar dat is al weer enige tijd geleden. Beide ploegen hebben tot op heden een seizoen met pieken en dalen. Opvallende resultaten in zowel positieve- als negatieve zin. SHO heeft in haar thuiswedstrijden de beste score van de 1e klasse B zaterdag. Zeven thuisdueles leverden 19 punten op. In uitwedstrijden hebben ze in 6 wedstrijden geen enkel punt behaald.

We vinden SHO terug op de 7e plaats met 19 punten uit 13 wedstrijden. Alle punten dus in thuisduels vergaard. Goed om te weten!

Forum Sport staat met 1 punt minder op de negende plaats. De 18 punten werden behaald door thuis uit 7 wedstrijden 13 punten te pakken. In uitwedstrijden werden 5 punten gepakt. Het verschil met de ploegen daarboven is gering zodat de winnende ploeg aanstaande zaterdag goede zaken kan doen. Als Forum Sport net zo’n wedstrijd speelt als uit tegen Die Haghe, met veel strijd en goed spel, dan is alles mogelijk.

De trouwe aanhang zal er ook zaterdag weer zijn!

Zaterdag 1 februari 2020, SHO – Forum Sport, aanvang 14.30 uur, Sportpark Kikkershoek, Langeweg 18 in Oud Beijerland.

 

Jean Nederlof


Door: Jean Nederlof