GirlPower Radio nog drie jaar hoofdsponsor ADO Den Haag Vrouwen

16 July 2023, 11:57 uur
Sport
mainImage
ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft een nieuw contract getekend met GirlPower Radio. De Haagse radiozender is nog minimaal drie seizoenen als hoofdsponsor te zien op de wedstrijdshirts van het eerste elftal en de jeugdelftallen van ADO Den Haag Vrouwen. Aanvullend is het radiostation nu ook Strategisch Partner van ADO Den Haag.

"Wij zijn super trots op onze nieuwe samenwerking", zegt Monique Kriek, CEO van GirlPower Radio. "We hopen een bijdrage te kunnen leveren aan het verder professionaliseren van het vrouwen- en meisjesvoetbal bij ADO Den Haag. We zijn blij dat we dit mooie avontuur nog drie jaar van dichtbij mogen meemaken. En doordat ADO Den Haag Vrouwen sinds dit seizoen weer volledig deel uitmaakt van NV ADO Den Haag, zal GirlPower Radio ook zichtbaar zijn bij de wedstrijden van de mannen. We hopen hierdoor meer nieuwe luisteraars te mogen verwelkomen op onze zender.”

"GirlPower Radio is al twee jaar de gewaardeerde hoofdsponsor van ons vrouwenelftal", zegt Yannick Koevermans, Accountmanager Partnerships van ADO Den Haag. "Dat zij zich meer dan hard maken voor het vrouwenvoetbal in Den Haag blijkt uit het besluit van vorig seizoen om zich eveneens als hoofdsponsor aan de jeugd van de vrouwen te verbinden. We zijn dan ook verheugd dat we deze samenwerking nog drie jaar mogen continueren. Met het doorgroeien van hoofdsponsor bij de vrouwentak naar Strategisch Partner bij ADO Den Haag maakt dat de integratie van de vrouwenvoetbalorganisatie nu op alle facetten wordt doorgevoerd. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking de komende jaren."