13 January 2021, 22:15 uur
Sport
mainImage
OrangePictures

De Griekse spits Georgios Giakoumakis heeft VVV-Venlo hoogstpersoonlijk naar een ruime zege op ADO Den Haag geleid. Het werd in Den Haag 4-1 voor de Limburgers en de topscorer van de Eredivisie nam vier doelpunten voor zijn rekening.

Giakoumakis benutte al na zes minuten een penalty en maakte er na een klein uur 0-2 van. Samy Bourard bracht ADO terug tot 1-2, maar een minuut later was Giakoumakis wederom trefzeker. In de slotfase benutte hij opnieuw een strafschop. Kort daarna werd hij gewisseld voor Jafar Arias.

De 26-jarige Giakoumakis, die afgelopen zomer werd overgenomen van AEK Athene, bracht zijn doelpuntentotaal op zestien. Dat zijn er vijf meer dan Teun Koopmeiners (AZ) en Danilo (FC Twente).