Gaat Forum Sport ook Kloetinge verslaan?

22 March 2019, 08:35 uur
Sport
mainImage
Alexander Wagener (Archief)
Tom Bijnen is gevaarlijk met zijn snelheid. (Foto Alexander Wagener)

Het was vorige week een uiterst belangrijke overwinning op de vv Brielle. Mooi voetbal was voor beide teams onmogelijk met de harde wind die dwars op het veld stond. Maar met enorm veel inzet en veel concentratie  werd door Forum Sport het tactisch plan uitgevoerd. Het leverde drie punten op, binnengesleept na een prachtig afstandsschot schot van Tom Bijen.

Forum Sport staat nu met deze drie punten erbij op de vijfde plaats met 28 punten uit 19 wedstrijden. Slechts één punt achter de nummer vier Honselersdijk. De Westlanders hebben nog wel 1 wedstrijd in te halen uit bij Delta Sport. En dat zal best lastig worden daar. Forum Sport heeft dat een paar weken geleden ondervonden.

De tegenstander van a.s. zaterdag is het Zeeuwse Kloetinge. Een stugge en fysieke ploeg. Ze draaien samen met Rijsoord en SHO mee in de strijd om de titel dus het wordt een lastige klus. Met 39 punten uit 19 wedstrijden staan ze op de tweede plaats en is het gat met Forum Sport 11 punten. Maar op eigen veld is Forum Sport heel sterk. Dat geeft  vertrouwen en de winst van afgelopen zaterdag zorgt ervoor dat er veel vertrouwen is in een goede afloop.

De trainers Bas Steffens en Dennis den Turk kunnen a.s. zaterdag weer beschikken over Gijs Hebing en Joshua Steenvoorden. Beide spelers komen terug van een blessure. Ook Lorenzo Seymonson is weer wedstrijdfit. Mostava Frederik is op vakantie en dus afwezig.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden met grote belangen aan beide kanten. Kloetinge wil niet afhaken en Forum Sport aast op een goed resultaat in de 3e periode en/of een vierde plek.

Zaterdag 23 maart 2019, Forum Sport-Kloetinge, aanvang 14.30 uur op het Sportpark ’t Loo in Voorburg.

 

 


Door: Jean Nederlof