Forum Sport wil haar ware gezicht tonen

16 March 2019, 06:00 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Slecht één punt werd er de afgelopen twee weken gehaald in de competitiewedstrijden tegen Delta Sport en Die Haghe. Twee ploegen die allebei lager geklasseerd stonden en staan dan Forum Sport. Die ene punt was teleurstellend, ook het voetbal dat Forum Sport liet zien  was niet om over naar huis te schrijven. Beide wedstrijden een (te) afwachtend Forum Sport dat last had van fysiek voetballende ploegen en drassige natuurgras velden. Aanstaande zaterdag kan Forum Sport op eigen veld weer laten zien waar ze toe in staat zijn.

En dat tegen een tegenstander die ook veel technische kwaliteiten heeft. Dat biedt mogelijkheden. Brielle staat op de gedeelde 7e plaats (met Heinenoord) en maar één punt achter het op de zesde plaats staande Forum Sport. De uitwedstrijd tegen Brielle werd op 27oktober met 2-1 verloren. Forum Sport moet nog wel een paar spelers missen. Hugo van Diepenbeek en Joshua Steenvoorden zijn in ieder geval afwezig door blessures.

Aan Bas Steffens en Dennis den Turk de mooie taak met een verrassende opstelling te komen en samen weer een tactisch meesterwerk te bedenken. De Forum Sport supporters zijn er ongetwijfeld weer in grote getale. Iedereen hoopt op mooi voetbal en drie punten!

Zaterdag 16 maart, aanvang 14.30 uur, Forum Sport – Brielle, sportpark t Loo in Voorburg

 

 


Door: Jean Nederlof