Voorburgs Dagblad | Forum Sport wacht zware uitwedstrijd

Forum Sport wacht zware uitwedstrijd

mainImage

Na de twee overwinningen op Die Haghe en Heinenoord is er aanstaande zaterdag de uitwedstrijd tegen Neptunus Schiebroek. En dat zal geen eenvoudige klus worden want de Rotterdammers staan op de tweede plaats met 17 punten uit 7 wedstrijden. Alleen uit tegen Voorschoten en thuis tegen Velo werd gelijkgespeeld. De andere 5 wedstrijden gewonnen.

In het seiozoen 2016-2017 speelde Neptunus Schiebroek ook bij Forum Sport in de competitie. Beide wedstrijden werden toen door Forum Sport gewonnen. Forum Sport eindigde als zsde in de competitie, Neptunus Schiebroek degradeerde als laatste naar de 2e klasse. Vorig jaar is de ploeg kampioen geworden in de 2e klasse en hun eerste wedstrijden in de 1e klasse zijn buitengewoon positief.

Forum Sport heeft de opgaande lijn te pakken. Na een wat teleurstellend begin van de competitie heeft het elftal van Dennis den Turk en Marcel L’ Ami haar draai nu gevonden. Het elftal raakt steeds meer ingespeeld en de resultaten zijn ernaar. 

Aanstaande zaterdag de vraag of de goede lijn doorgezet kan worden. De selectie is nagenoeg compleet. Timo Ploumen is terug van een schorsing. Gijs Hebing en Hugo van Diepenbeek zijn ook weer beschikbaar na blessureleed. Alleen Orlando Agues Ribeiro is afwezig. Hij liep in de wedstrijd tegen Heinenoord een hamstring blessure op en zal waarschijnlijk voor de winterstop niet meer kunnen spelen.

De vele trouwe supporters van het 1e elftal zullen er zaterdag ook weer zijn. De aanvangstijd is een half uurtje later. We beginnen in Rotterdam om 15.00 uur.

Zaterdag 9 november 2019, Neptunus Schiebroek – Forum Sport , aanvang 15.00 uur, Sportpark Neptunus Schiebroek, Hazelaarweg 40 Rotterdam.

 

 

 


Door: Jean Nederlof