Voorburgs Dagblad | Forum Sport meidenclinics succesvol verlopen

Forum Sport meidenclinics succesvol verlopen

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Gedurende de afgelopen zes weken vonden op de velden van sportpark 't Loo Loo de jaarlijkse meidenclinics bij Forum Sport plaats. Tijdens deze clinics verzamelden zich meiden uit de regio om onder leiding van ervaren trainers hun kwaliteiten te tonen bij diverse trainingsoefeningen. Dit jaar werden deze clinics wel goed bezocht en mocht Forum Sport per week 50 a 60 voetballende meiden verwelkomen.Afgelopen zondag werd de serie clinics van 2018 zelfs afgesloten met een recordaantal van meer dan 70 deelnemers.

Een belangrijke reden voor deze drukbezochte laatste clinic was wellicht het feit dat jaarlijks de clinics werden afgesloten met een high tea die verzorgd werd door de deelnemers zelf. Ieder team of iedere deelnemer kreeg het verzoek om zelf iets lekkers te maken.

Vooraf werden door de organisatie lange gedekte tafels klaargezet, waar de deelnemers na de training konden aanschuiven. Het geluk was dat de weergoden meewerkten en het feest buiten kon plaatsvinden.

Dat de meisjes (van 6 tot 19 jaar) er allemaal veel zin in hadden, bleek wel uit de werkelijk fraaie verrassingen die gemaakt waren. Dit varieerde van croissantjes gevuld met worstjes, zelfgemaakte en versierde cakejes, tompouces, koeken tot zelfs aan volledige ananassen fraai versierd met gezonde spiesen.

Het zal niemand verbazen dat de allerjongsten eerder hun buikjes hadden gevuld met vooral grote hoeveelheden zoetigheid dan de ouderen en ook het liefst zo snel mogelijk weer verder wilden voetballen.

En een hoogtepunt was voor hen misschien wel toen meiden uit het landelijk spelende MO19-1 spontaan een wedstrijdje gingen spelen tegen een mix van de bijna 10 jaar jongere meisjes uit de MO11.

Samengevat, een heel gezellige en succesvolle afsluiting van een mooie reeks trainingsdagen. Uiteraard reden voor Forum Sport om nu al te besluiten de traditie ook volgend jaar weer voort te zetten.

 


Foto: Digitaal Dagblad