Feyenoord legt keeper Wellenreuther twee jaar langer vast

10 July 2024, 13:04 uur
Sport
mainImage
ANP
Timon Wellenreuther.

Feyenoord heeft keeper Timon Wellenreuther twee jaar langer vastgelegd. Het contract van de 28-jarige Duitser loopt nu tot en met de zomer van 2027. Wellenreuther moest het na zijn definitieve komst van Anderlecht een jaar geleden doen met de functie van reservekeeper achter Justin Bijlow, maar kwam door blessures bij de reservedoelman van Oranje regelmatig in actie.

Feyenoord lichtte vorige zomer de koopoptie in het contract van Wellenreuther, nadat de club uit Rotterdam hem het voorgaande seizoen al had gehuurd van Anderlecht. In de Eredivisie speelde de Duitser eerder bij Willem II.

"De afgelopen twee seizoenen waren fantastisch", zegt Wellenreuther op de site van Feyenoord. "De steun van het publiek, het vertrouwen dat ik voel vanuit de club en de staf: dat waren stuk voor stuk belangrijke redenen voor mij om bij Feyenoord te willen blijven. Ik heb hier al veel mooie momenten meegemaakt, vorig seizoen nog met het spelen van de bekerfinale, en ik kijk ernaar uit om de komende jaren nog meer successen te behalen".


 

 


Door: ANP