Voorburgs Dagblad | Een echte SPORT BSO......(!)

Een echte SPORT BSO......(!)

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen onder professionele begeleiding heerlijk ravotten bij onze Sport BSO RKAVV. Deze BSO is gehuisvest op sportpark Kastelenring in het clubhuis van de bekende Leidschendamse voetbalvereniging.

De locatie is drie dagen per week geopend – op maandag/dinsdag en donderdag – wanneer ouders ook op woensdag en vrijdag opvang nodig hebben dan wordt dit geregeld met de ander BSO locaties in Leidschendam. BSO RKAVV haalt bij bijna alle basisscholen in Leidschendam de kinderen op, sinds deze maand ok bij de Mara Bernadette en bij de Margietschool. Tenslotte is er op de velden en in en rond het clubgebouw voldoende ruimte voor veel kinderen. Er wordt dagelijks een roulerende sportactiviteit aangeboden; alle kinderen komen door de week heen aan bod. Vlietkinderen heeft medewerkers aangetrokken vanuit de opleiding Sport en Bewegen of de HALO, dus toegerust op het aanbieden van sportactiviteiten.Sport en gezond bewegen is een van de speerpunten van Vlietkinderen, daarnaast werkt deze organisatie als maatschappelijk partner samen met RKAVV aan ‘Het buurthuis van de Toekomst’.

Belangstelling voor een opvangplek op deze locatie? Schijft u zich dan NU in. Dit kan door contact op te nemen met [email protected] / 070 317 59 59, onze medewerkers kunnen u informeren over de mogelijkheden.

www.vlietkinderen.nl


Foto: Digitaal Dagblad