'Dag van het Paard' komt er aan

27 August 2019, 06:48 uur
Sport
mainImage

De Dag van het Paard op Duindigt staat op zondag 1 september  dit jaar geheel in het teken van Snelheid. Beleef hoe “cowboy” Josh Clemens met zijn paarden over de baan scheurt, terwijl hij met zijn team stunts uithaalt. Maak mee hoe het Horseboard Showteam het “Wereldsnelheidsrecord” gaat proberen te verbeteren.

Een prachtig Friezen carrousel mag natuurlijk niet ontbreken en geeft een moment van rust. Maar daarna wordt het publiek weer aangestoken door het vuur van IJslanders, als ze in Telgang over de baan knallen. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen, zoals een springkussen en een tekenwedstrijd. Uiteraard ontbreken de dravers en renpaarden op deze dag ook niet.

Kaarten kopen
De dag begint om 12 uur en eindigt rond 17 uur. Een leuke activiteit voor het hele gezin. Kaarten kunt u nu online kopen. Een kaartje geeft ook recht op een gratis toegang voor een racedag naar keuze in 2019.

Renbaan Duindigt
Renbaan Duindigt is een groene oase in de randstad, gelegen naast het landgoed Duindigt, op de grens van Den Haag en Wassenaar. Als enige renbaan in Nederland biedt Duindigt niet alleen draverijen, maar ook rennen, zowel van Engelse Volbloeds als van Arabische Paarden. Voor de koersen doen alle paarden altijd een warming-up, zodat je alvast een favoriet kunt uitkiezen om een gokje te wagen. In de ‘totalisator-hal’ kun je op grote schermen zien wat de voorspellingen zijn. Tijdens een middagje Duindigt is er voor jong en oud genoeg te doen!

Zondag 1 september, 12:00 - 17:00 uur Renbaan Duindigt

Meer over Dag van het Paard
https://renbaanduindigt.nl/dag-van-het-paard