Bijzonder afscheid Wolter Wullur

16 December 2019, 10:28 uur
Sport
mainImage
Hendrik Jan van Pelt/ Forum Sport

Het was een bijzondere dag voor Wolter Wullur gisteren bij “zijn club” Forum Sport. Wolter is ernstig ziek, maar wilde absoluut al zijn krachten sparen om deze zaterdag het elftal JO13-2 te zien voetballen.

Al om half negen in de ochtend was Wolter aanwezig. Eerst ontvangen met koffie en dan naar ons hoofdveld waar de verlichting volop brandde. En wat een belangstelling! De tribune was bijna geheel gevuld met spelers/ouders en andere bekenden die Wolter kennen van de vele vele jaren dat hij trainer en coach was van de jongere jeugd. Die het fijn vonden hem nu te zien en om hem te bedanken voor de fijne tijd bij Forum Sport. Veel respect en emotie op en rond het veld.

Een goed gevulde tribune bij het afscheid van Wolter Wullur

En al helemaal toen vlak voor tijd alle spelers/speelster hun Forum Sport shirt uittrokken en de beschreven witte t-shirts lieten zien met de tekst “Bedankt Wolter” met veel hartjes!! Wolter was er erg blij mee! En ook met de 3-0 overwinning zei hij!!

Na afloop van de wedstrijd werd Wolter ontvangen in de bestuurskamer. Er werden allemaal mooie woorden aan hem gericht en hij kreeg veel kadootjes.