Alweer derde Top-12 bij VVV

5 August 2019, 14:21 uur
Sport
mainImage

Op zaterdag 24 augustus spelen 12 genodigde tafeltennissers van landelijk niveau het deBoer VVV Top-12 toernooi voor 2019. Evenals voorgaande edities wordt dit een geweldig kijkspel voor iedereen die belangstelling heeft voor mooie sport.

Dit is pas de derde editie van het toernooi, maar het heeft nu reeds een landelijke reputatie vanwege het niveau, de sfeer en de perfecte organisatie. Organisator Patrick Bruijne: “De eerste twee edities kenden een spannend verloop met knallende finales. Daarnaast zorgden spelers en publiek voor een fenomenale ambiance. In het kleine tafeltenniswereldje gaat dat snel rond, dus we kunnen opnieuw rekenen op mooie namen. We verwachten ook nu weer een succesvol toernooi.”. Er spelen top eredivisiespelers mee, maar ook de lokale spelers Nolan Schultz en Patrick Bruijne.

Jacob de Boer van hoofdsponsor de Boer Maatwerk in Keukens: “We ondersteunen dit toernooi omdat VVV een prachtige club is met een mooie basis van vrijwilligers en gave events”.

Het doel van het toernooi is om tafeltennis en VVV te promoten en om voor te bereiden op de competitie in september. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd te komen kijken. De halve finales worden om 16:00 gespeeld en de finale om 17:00. Kijk op de Facebookpagina VVVTafeltennis of op www.ttv-vvv.nl.


Door: VVV