Alleen puntje voor Quick; Scheveningen en Westlandia verliezen

15 May 2022, 17:52 uur

Scheveningen speelt de resterende wedstrijden om des keizersbaard. De ploeg van John Blok staat keurig op een negende positie en heeft met nog vier duels te gaan geen belangen meer. In de thuisbeurt tegen Rijnsburgse Boys kregen de Scheveningers zaterdag in de eerste helft nog wat kansen, maar na rust wist Rijnsburgse Boys de kansen wel in doelpunten om te zetten en daardoor won de ploeg uit de Bollenstreek met 0-2. Jeffrey Jongeneelen en Furhgill Zeldenrust tekenden voor de productie.

Het wordt nog spannend voor Westlandia. De Naaldwijkers vechten tegen degradatie. De 3-2 nederlaag bij DEM komt hierbij slecht uit. De thuisclub kwam op een 2-0 voorsprong door Timo Wolters en Jeroen Schavemaker. Jedsel Markes bracht voor Westlandia de spanning terug. Het was opnieuw Timo Wolters die de marge naar 3-1 vergrootte. Melvin Vissers gaf Westlandia weer uitzicht op een punt, maar de gelijkmaker bleef uit 3-2.

HSC’21-Quick was zondagmiddag een doelpuntrijk duel, waarin De Hagenaars zich te kort deden. Door treffers van Vincent van Dorp en Marc Boshoff (2x) leek Quick enkele minuten voor tijd de zege binnen te hebben, maar de thuisclub kwam op miraculeuze wijze (door treffers van Mohammed Lallouchen, Diego van der Weide en Yannik de Vries) nog langszij: 3-3.