Voorburgs Dagblad | Afvallen en fitter worden door MIJN FITPLAN

Afvallen en fitter worden door MIJN FITPLAN

mainImage
Brigitte Lommers te midden van Dave Fisser (links) en Bart Bakker (rechts). Het eerste doel is om minimaal tien kilo af te vallen.

Wil jij in korte tijd fitter worden, afvallen, je gezondheid verbeteren en je lekkerder in je vel zitten? Fitter, slanker en gezonder word je met het speciale 8-wekenprogramma MIJN FITPLAN bij Westvliet Family Sports & Health Club voor Den Haag en omgeving Voorburg en Leidschendam. Wij dagen je uit! Doe je mee? De Voorburgse zanger Dave Fisser en journalist Bart Bakker gaan, onder begeleiding van voedingsdeskundige Brigitte Lommers, deze uitdaging aan en zullen hun belevenissen exclusief voor Voorburgs Dagblad belichten. 

"Er moet eerst tien kilo af", aldus het tweetal giseren tijdens hun intakgesprek met Brigitte Lommers, die een map meegaf met de nodige informatie waar Fisser en Bakker hun eetpatronen in moeten invullen. Na een week volgt dan weer een onderhoud waarna Brigitte de eerste adviezen zal geven. "Afvallen is 70 procent voeding en voor 30 aangevuld met sporten", zegt de voedingspecialiste. "We spreken ook vier sportmomenten per week af. Dit kunnen bijvoorbeeld spinnen en de Milon zijn. Ook hierbij worden jullie begeleidt. Succes heren, ik ben volgende week benieuwd naar jullie eerste resultaten". 

 
Dit is niet je eerste poging!
Herken je het volgende patroon? Je hebt eerder bedacht: nu ga ik sporten en krijg ik weer de conditie terug van toen ik 20 was. Ik voelde me toen 'on top of the world' en dat wil ik weer! De eerste weken ga je gemotiveerd van start in de sportschool of misschien wel thuis met die paar gewichtjes die tot dan lagen te verstoffen onder het bed. Na verloop van tijd wordt het volhouden van de oefeningen steeds moeilijker. Het is een beetje laat geworden de vorige avond, je voelt je moe en je denkt, "ach, vandaag maar even niet." De momenten van geen zin komen vaker.  Ongemerkt stap je weer over op je oude beweegplan: niet bewegen. Je spieren verslappen weer en de mooie lijnen verdwijnen en je conditie holt achteruit. Je bent weer terug op je oude niveau … of zelfs wat lustelozer.

Dit kan anders!
Met onze speciale 8-weekse Fit Challenge van MIJN FITPLAN* behaal je resultaat zonder motivatie te verliezen. dit is mogelijk, omdat je wordt begeleid door je eigen persoonlijke MIJN FITPLAN-coach die jou leert wat de goede voedingsleuzes zijn voor jou en welke beweging past bij jouw lichaam, gezondheid en doelstelling. Je kiest voor een verandering van je levensstijl die bij jou past en die jij wél kunt volhouden. Jij wordt fitter, maar nu blijf je het ook! 

Ook interesse in MIJN FITPLAN: Schrijf je voor via deze link


Foto: Voorburgs Dagblad