'ADO supporters: Steun RKAVV in Breda'

22 March 2019, 09:00 uur
Sport
mainImage

Na het onnodige gelijk spel in Vlissingen treft RKAVV  zondag de koploper in uit de hoofdklasse. "Dit keer zijn we slechts een uur onderweg om in Breda koploper Baronie te treffen",aldus techisch manager Rob van Pruyssen. "De Bredase club riep in een plaatselijk krantje de NAC supporters op, die toch geen wedstrijd hebben door de interlands , om hen te komen steunen. Derhalve roepen wij hierbij alle ADO supporters op om naar Breda te trekken om RKAVV in deze belangrijke fase te komen steunen. Zie hier de link van het artikel in Breda".

Van Pruyssen: "Ik denk dat de plaatselijke autoriteiten wel rekening moeten houden met een behoorlijke aanloop. RKAVV heeft geen blessures en is derhalve compleet om de koploper te lijf te gaan. We zijn zeker niet vergeten dat we in de thuiswedstrijd veel meer verdienden. We zullen echter ons zelf nu wel moeten belonen door de gecreëerde kansen ook af te maken. We gaan vol vertrouwen naar Breda".

Trainer Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Baronie: "Wij zijn voor geen tegenstander bang maar vergeten onszelf te vaak te belonen. Dat zal in de laatste fase van de competitie echt beter moeten gaan om niet in de problemen te komen. Laten we er zondag maar mee beginnen. Ben ervan overtuigd dat Baronie ons ziet zal onderschatten na de thuiswedstrijd. Ik hoef daarentegen mijn jongens weer niet te motiveren tegen de koploper. We gaan voor een verrassing daar".