ADO Den Haag verliest laatste thuisduel; nu naar play-offs

11 May 2024, 10:06 uur
ANP

ADO Den Haag heeft vrijdagavond de afsluitende wedstrijd van het reguliere seizoen een 2-3 nederlaag geleden tegen Jong PSV. Ondanks de nederlaag werd sloot het team van hoofdtrainer Darije Kalezic de reguliere competitie af op plek 5. ADO Den Haag, vrijdagavond in nieuwe shirts, gaat zich opmaken voor een dubbel treffen met De Graafschap.

Het reeds van de play-offs verzekerde ADO Den Haag begon zoals gewenst aan het thuisduel met Jong PSV. Keuken Kampioen Divisie-topscorer Henk Veerman tikte halverwege de eerste helft zijn 23ste goal van het seizoen binnen. ADO dacht met een voorsprong te gaan rusten, maar dat veranderde omdat Mohamed Nassoh de 1-1 aantekende in de 40ste minuut. ADO herstelde de voorsprong twintig minuten voor tijd: linksback Amir Absalem schoot via de binnenkant van de paal raak. Het slotakkoord was voor Nassoh en invaller Joël van den Berg, die Jong PSV in blessuretijd de volle buit bezorgde.

Door: ADO Den Haag