Voorburgs Dagblad | 'Tot ziens in Brussel en Ldam-Vbg (!)'

'Tot ziens in Brussel en Ldam-Vbg (!)'

mainImage
Leden en partijbestuur van de VVD Leidschendam-Voorburg feliciteren Bart Groothuis en Martijn Grevink met de verkiezingsuitslag. "Er was sprake van een geslaagde campagne"

Met 21.353 voorkeurstemmen, waaronder 1536 uit Leidschendam-Voorburg, lijkt het gelukt voor Bart Groothuis een eigen voorkeurszetel te hebben gewonnen in Brussel. "Daar ben ik stil van; veel dank voor zoveel vertrouwen", aldus de Voorburger. "Ik had dat niet kunnen doen zonder de hulp van zovelen die hielpen met posters, het leggen van contacten, geven van campagne-adviezen, het helpen uitdelen van flyers tot en met het opruimen van de 50(!) opvallende sandwichborden in het dorp. Nogmaals dank!",

Bart Groothuis: "Dinsdag 4 juni stelt de Kiesraad de formele uitslag vast en dan weten we definitief meer. Nummer vijf op de lijst van de VVD, Liesje Schreinemacher, heeft met ruim 37 duizend stemmen ook de voorkeursdrempel gehaald en zal waarschijnlijk in het Parlement komen op korte termijn. Na een Brexit komt er een extra zetel beschikbaar voor de VVD die ik in zal nemen. Ik ben hartstikke blij met deze uitslag en Liesje Schreinemacher verdient alle lof voor het prachtige resultaat dat zij behaalde. Ik ken haar, het is een hele goede, en ik gun het haar van harte. Na de brexit sluit ik me bij de fractie in Brussel aan". 

"De vooruitzichten zijn daar overigens goed. In Brussel gaat een heel leuk VVD team aan de slag: we hadden afgelopen woensdag de eerste fractievergadering met de eerste zes op de lijst en de sfeer was meteen goed: hard werken, grappen, grollen, zelfspot, kwetsbaarheid durven tonen, maar inhoudelijk ook spot on. Dat zijn de ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gunnen elkaar veel onderling en hebben zin om als team op te treden.  Ik blijf wonen in Voorburg en ben graag benaderbaar voor contact mocht u dat wensen.  Tot ziens in Brussel en in Leidschendam Voorburg!".


Door: VVD