Voorburgs Dagblad | Ingezonden: 'Beleid van Rouwendal is een farce'

Ingezonden: 'Beleid van Rouwendal is een farce'

mainImage
Ouderen hebben het moeilijk met deze wethouder.

Wat een farce weer hier in Leidschendam/Voorburg. Wethouder Rouwendal van de Christenunie was geschokt toen ouderen hem duidelijk maakten hoe schrijnend het is als de subsidie voor de ouderensoos ingetrokken wordt. Ouderen en licht dementerende leidschendammers kunnen niet meer voor dagbesteding en een gezamelijke maaltijd met de daarbij behorende sociale contacten terecht in de plint .Hij zou gaan kijken of hij er toch nog nog iets aan kon doen. Dat gaf vertrouwen want Christen Unie staat voor naastenliefde, omkijken naar elkaar toch?

Welnu ik lees net in het Voorburgs Dagblad dat het allemaal een mooi stukje toneel is geweest van Wethouder Rouwendal want die zorg voor ouderen is immers zijn probleem niet, hij trekt gewoon de subsidie in.

Het Is toch HEMELschrijnend om ouderen en kwetsbare medebewoners zo in de kou te zetten .Dat is toch pure verloochening van alles waar de Christen Unie voor staat.

Burgerparticipatie roept de gemeente Leidschendam/ Voorburg , nu je kan op zn kop gaat staan met de hele goegemeente maar de gemeenteplannen blijven in beton gegoten staan.

Leidschendam/Voorburg gaat momenteel met de ouderenzorg om zoals de Nederlanse staat met de pensioenen ,minder,minder,minder..........

Rita Meulenbroek

Leidschendam


Foto: Pixabay