Voorburgs Dagblad | GBLV valt College aan via twitter

GBLV valt College aan via twitter

mainImage

Twitteren is in diverse opzichten nog altijd populair. Nu alleen bereikt Trump er met zijn tweets miljoenen mensen mee, ook op lokaal niveau wordt twitter nog altijd steeds goed bekeken. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de tweets van GBLV die er onlangs op diverse fronten het College mee aanviel, waarvan enkele voorbeelden: 

De Ouderensoos @Woejlv is het slachtoffer van de subsidietafels van de @Gemeente_LV. Verantwoordelijk wethouder @JWRouwendal
@CUSGPLV verschuilt zich liever achter zijn kasboekje ipv de ouderen hun soos te laten behouden en schermt met onduidelijke alternatieven.

Voor het beleid van het college van B&W @Gemeente_LV heb je geen #BlueMonday nodig om je depressief, eenzaam of genegeerd te voelen. Maandag 20 januari 2020. De dag dat je beseft dat je woont in een gemeente die liever 30.000 euro uitgeeft aan een hondenhek dat de ouderensoos in stand. Maar houd moed. Op 16 maart 2022 mag u weer stemmen. 

Na intrekken van raadsvoorstel bibliotheek door college @Gemeente_LV heeft GBLV aangegeven dat wethouder @astrid_eekelen nu volgens de regeling grote projecten te werk moet gaan. Ofwel: eerst startnotitie naar de raad met wat wordt onderzocht en hoe participatie wordt ingericht.