Voorburgs Dagblad | 'Baudet wil vrouwen terug achter aanrecht'

'Baudet wil vrouwen terug achter aanrecht'

mainImage
Martijn Grevink is er klaar voor

Vandaag kan er worden gestemd voor de Europese verkiezingen is. "Heel spannend", aldus Voorburger Martijn Grevink vanochtend. "We stonden gisteravond voor het Torentje in Voorburg waar we straks samen het debat met Mark Rutte en Thierry Baudet gingen kijken. Dit was toch een belangrijk debat. Het is belangrijk dat we vooruit denken en niet teruggaan naar een Nederland buiten de EU of minder vrijheid voor bepaalde groepen. Ik stoorde me deze week vooral aan de opmerkingen van Baudet die vrouwen weer terug achter het aanrecht lijkt te willen hebben. Ik was afgelopen week bij een club voor vrouwelijke ondernemers in Vlissingen en sprak deze week een aantal vrouwen met een carrière. Zij willen natuurlijk zélf kiezen wat ze met hun leven doen en die komen daar samen met mannen echt wel zelf uit".

Martijn Grevink was deze week ook bij een debat in Gouda met de Denker des Vaderlands Daan Roovers."‘Prachtig om daar met de andere partijen in te gaan op belangrijke thema’s als klimaat en migratie. Ook goed om te zien dat er zoveel belangstelling is voor Europese onderwerpen". 

Baudet wil uit de Europese Unie. "Dit is verschrikkelijk", reageert Martijn Grevink. "Dit betekent uit de euro. Je krijgt wisselkoersen en werknemers kunnen niet meer de grens over. Er komen weer douanetarieven. Kortom, we worden er allemaal armer van. Zoiets mag echt niet gebeuren. Ik reken daarom op de kiezer. Mijn boodschap is ook om vooral een regionale kandidaat te kiezen. Kies daarom op mij of op Bart Groothuis". 

 


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad