Voorburgs Dagblad | Arnold Brans (VVD) zorgt voor onrust

Arnold Brans (VVD) zorgt voor onrust

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Voorburgs Dagblad publiceerde de afgelopen weken diverse keren over de enorme bomenkap in Leidschendam- Voorburg, die bij veel inwoners tal van vragen oproept. Het werd ook een onderwerp in de gemeenteraad op het moment dat GBLV-raadslid Maurice van Hartsinckvragen hierover aan wethouder Nadine Stemerdink vragen ging stellen. 

Er deed zich tijdens de raadsvergadering een opvallende wending voor op het moment dat raadslid Arnold Brans van de VVD zich aansloot bij de zware kritiek van oppositiepartij Gemeentebelangen over de in hun ogen gebrekkige communicatie van Stemerdink over de bomenkap in Leidschendam- Voorburg. Brans, lid van de coalitiepartij, steunde de kritiek van GBLV-raadslid Maurice Hartsinck.

Nadine Stemerdink is duidelijk de gebeten hond, een term die zich ook in het dossier van het Sijtwendepark voordeed waarin hondenbezitters boos op haar waren. De baan van wethouder is niet makkelijk, zeker niet in Leidschendam- Voorburg. Maar als raadsleden van een coalitiepartij zich aansluiten bij de oppositie, dan wordt het onrustig. Of had Brans wellicht slimmer moeten zijn en even tot tien moeten tellen? Ook dat hoort bij het politieke spel. Of gewoon zeggen wat je denkt, ongeacht de politieke fractie waar je bij bent aangesloten? Door de oppositie werd Brans vanochtend via twitter in ieder geval bedankt voor zijn steun...

 

 


Foto: Digitaal Dagblad