Voorburgs Dagblad | 'Wondernemers' enthousiast over bijeenkomst

'Wondernemers' enthousiast over bijeenkomst

mainImage

Afgelopen vrijdag vond alweer de 11e Wondernemers bijeenkomst plaats. De Wondernemers organiseren 3 keer per jaar een netwerkbijeenkomst voor jonge (gestart na 2010) ondernemers uit de gemeente Leidschendam-Voorburg. Elke bijeenkomst vind plaats bij een aangesloten Wondernemer. Dit keer stonden de deuren bij Simone Bakker van Studiehonk open.

Na een gezellige inloop hadden 3 Wondernemers de mogelijkheid om hun bedrijf te pitchen aansluitend begon het hoofdprogramma in de vorm van College Tour. Fieke Meindertsma van Conceptors, Fabiana Mazzacani van Faabulousstuff en Hidde en Matthijs Jeursen van Jeursen Design, allen inmiddels ervaren ondernemers,  gingen met elkaar en het publiek in gesprek hoe je onderneemt, wat de valkuilen zijn en wat hen het succes heeft gebracht. Om de avond mooi af te sluiten kon er vrijblijvend met elkaar geborreld worden met een hapje en een drankje.

Ben jij een ondernemer uit Leidschendam-Voorburg die na 2010 is gestart en op zoek is om soms te sparren, ervaringen te delen en mede-ondernemers uit de gemeente te ontmoeten? Neem vooral een kijkje op de Facebook of Instagram pagina van de Wondernemers of op de website www.wondernemers-platform.nl 


Door: Wondernemers