Voorburgs Dagblad | Vochtstop nieuwe partner Voorburgs Dagblad

Vochtstop nieuwe partner Voorburgs Dagblad

mainImage
Sebastiaan Bugaj van Vochtstop (links) samen met Bart Bakker van Voorburgs Dagblad (rechts).

Sebastiaan Bugaj van Vochtstop heeft een samenwerking afgesloten met Voorburgs Dagblad. "Het bedrijf uit de Plaspoelpolder is gespecialiseerd in vochtproblemen detecteren, oplossen én het voorkomen daarvan", zegt eindredacteur Bart Bakker. "Het is voor ons een aansprekende uitdaging om Vochtstop bij zijn doelgroepen zichbaar te maken. Vochtstop is een ervaren en deskundige partij in zijn vakgebied waarmee we graag geassocieerd willen worden. 

"We zijn in de hele woning of het bedrijfspand gespecialiseerd", vult Sebastiaan Bugaj aan. "Van kelder tot dak en van bedrijfspand tot zelfs een complete woonwijk. We detecteren vochtproblemen, verhelpen ze, maar kunnen ze ook voorkomen. Met beproefde onderzoekmethodes leggen we de vinger op de zere plek. Dankzij onze ervaring in complexe kostenraming weet iedereen waar hij aan toe is. En met bijvoorbeeld injectietechnieken lossen we de problemen op. Bovendien werken we alles netjes af. Vochtstop werkt met de beste materialen en specialisten".

"We geloven in een digitale positionering", vervolgt Sebastiaan Bugaj. "Voorburgs Dagblad heeft een groot bereik opgebouwd en is ook veel in de vastgoedsector actief. Met deze relaties komen we dan ook graag in contact. Tevens worden we bij hen op deze manier op een goede manier zichtbaar gemaakt". 

 

 

 

 

 


Foto: Voorburgs Dagblad