Voorburgs Dagblad | ‘Vochtstop’ lost alle vochtproblemen op

‘Vochtstop’ lost alle vochtproblemen op

mainImage

Nederland heeft een haat-liefde relatie met water. Enorme regenbuien, hoge waterstand en vochtige bodems. Dit zorgt in panden voor veel (vocht)problemen aan kelders, muren en vloeren. Sebastiaan Bugaj heeft daarom vijf jaar geleden het bedrijf Vochtstop opgericht. Inmiddels heeft hij specialisten in vaste dienst en is gehuisvest in een fraai pand in het nieuwe gedeelte aan de Plaspoelpolder aan de Nijverheidsstraat nummer 70 in Rijswijk.

“Vocht zorgt voor een ongezonde leefsituatie”, legt hij uit. “Het levert overlast als ongedierte, stank en schade op. Bij dit laatste tast het in panden bijvoorbeeld metsel- en pleisterwerk aan. Maar ook de constructie er achter. Daar komt bij dat na ondergelopen kelders en parkeergarages mensen hun spullen door het vocht niet meer kunnen opslaan”.

Ervaren

Vochtstop heeft zich ontwikkeld tot een ervaren partij om vochtproblemen in kaart te brengen. Van kelder tot dak en van een bedrijfspand tot complete woonwijk. “We zijn in staat om vochtproblemen te detecteren, te verhelpen en te voorkomen”, aldus Sebastiaan Bugaj. “Met beproefde onderzoekmethodes leggen we de vinger op de zere plek. Dankzij onze ervaring in complexe kostenraming weet de pandeigenaar meteen waar hij aan toe is. Uit een bouwjaar van een pand kun je al veel halen. We doen daarom veel inspecties”.

Analyse

Na de inventarisatie en de analyse, komt Vochtstop direct met de oplossing van het probleem. “Nadat een relatie heeft gebeld dat er een probleem is, komen we snel ter plekke”, vertelt Sebastiaan Bugaj. “We maken dan een grondige analyse waar een aanpak op loslaten en bespreken de oplossingen plus de bijbehorende kosten”.

Technieken

Vochtstop beschikt over injectie- technieken voor het waterdicht maken van kelder, parkeergarage en betonconstructie zoals galerij- en balkon vloeren. Ook is Vochtstop gespecialiseerd in het uitvoeren van minerale betonreparaties, het vervangen van kit voegen, het maken van nieuwe dilataties, het uitvoeren van saneer pleisterwerk en het creëren van vloeren in vochtige ruimten en algemene ruimten in appartements-gebouwen, scholen-en overheidsgebouwen”.

 “Met bijvoorbeeld deze injectietechnieken lossen we de problemen op”, vertelt Sebastiaan Bugaj. “Bovendien werken we alles netjes af. Vochtstop werkt met de beste materialen en specialisten (denk aan betonreparateurs, stukadoors en schilders). Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland. We hebben een gezonde ambitie om onze orderportefeuille verder uit te breiden”.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Vochtstop BV, Nijverheidsstraat 70, 2288 BB Rijswijk, 015-5160612 en  [email protected]

 

 

 


Foto: Vochtstop