Voorburgs Dagblad | Ultieme look tijdens de feestdagen

Ultieme look tijdens de feestdagen

mainImage

De hairspecialisten van Leon Zuidgeest Kappers bereiden zich de komende weken voor op de kerstdrukte die in alle salons wordt verwacht. ,,De feestdagen zijn traditiegetrouw een moment dat iedereen er bijzonder mooi wil uitzien’’, zegt Emiel Zuidgeest, die samen met zijn zus Madeleine de eigenaar is. ,,Er zijn tenslotte tijdens de diners tal van foto-momenten. We constateren ieder jaar dat men zodoende extra aandacht aan hun haar besteed.  Laat je daarom inspireren en adviseren door onze zeer ervaren hairstylisten. Het gaat tenslotte om jouw ultieme look tijdens de feestdagen’’.

De salons van Leon Zuidgeest Kappers hebben  een relaxte setting, hoog opgeleide kapsters, een stijlvol interieur, goed gekwalificeerde stylisten, de nieuwste productielijnen en een perfecte bereikbaarheid en parkeergelegenheid. In de salons wordt  alleen gewerkt met super kwaliteitsmerken in verzorging, styling en kleuring.

,,Tevens gebruikt iedereen  plantaardige producten. Door het gebruik van deze producten houd je de natuurlijke uitstraling van je haar vast’’, aldus Emiel Zuidgeest. ,,Zodoende is er sprake van gebruik van kwalitatief hoogstaande producten. Dit komt de gezondheid van het haar ten goede’’.

Reserveren

,,Reserveer tijdig in onze salons, want voor je het weet is het Kerst. Onze agenda’s lopen dan ook al behoorlijk vol’’, besluit Emiel Zuidgeest. ,,We kijken overigens uit naar de drukte. Het zijn weliswaar hectische, maar ook gezellige dagen’’.

Reserveren kan online via onderstaande link. Maak via deze weg snel en makkelijk jouw afspraak. Gedurende de feestdagen zijn er speciale openingstijden, namelijk op maandag 24 december van 8.30 uur tot 16.30 uur en op maandag 31 december van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Via deze link kan men reserveren in de salons van Leon Zuidgeest Kappers. https://preview.mailerlite.com/g8v1o7

Het overzicht van alle salons van Leon Zuidgeestkappers is te vinden via https://www.leonzuidgeest.nl/

Volg alle acties en nieuwtjes ook op fb LeonZuidgeestkappers of op instagram Leon Zuidgeestkappers. Zoals bijvoorbeeld de populaire giftcard die speciaal voor de klanten als Sinterklaas-cadeau  verkrijgbaar is.

 

 

 


Door: Bart Bakker