Voorburgs Dagblad | Uitdagingen bij Leon Zuidgeest Kappers

Uitdagingen bij Leon Zuidgeest Kappers

mainImage
De salons vanLeon Zuidgeest Kappers hebben een moderne en stijlvolle inrichting.

Ondanks de afgelopen Corona-crisis is men bij Leon Zuidgeest Kappers druk bezig om personeel te werven. “We zijn op zoek naar hairstylisten allround/ topstylisten die zichzelf verder willen ontwikkelen, veel plezier in hun werk hebben en het een uitdaging vinden om de normen van Leon Zuidgeest Kappers te halen”, aldus eigenaar Emiel Zuidgeest, die in een interview met Voorburgs Dagblad uitlegt over hoe de zaken er met zijn bedrijf voorstaan.

“Hoe gaat het met Leon Zuidgeest Kappers?

“Goed, we klagen niet, maar ook onze salons kregen klappen door de Corona-crisis. We zijn tenslotte twee maanden gesloten geweest. Daarna volgde een enorme inhaalslag waarin we vol aan de bak moesten. Er werd en wordt momenteel in alle opzichten keihard gewerkt. Complimenten aan al onze medewerkers”.

Veel vaste klanten wisten de weg naar jullie salons weer snel te vinden?

“De aanloop was echt enorm. De telefoon stond roodgloeiend en er kwamen veel boekingen online binnen via onze website. Dat was uiteraard mooi om te ervaren. Het deed ons goed dat veel klanten ons trouw bleven, respect hadden voor de wijze hoe we de RIVM regels uitoefenden en meteen weer onze kwaliteit ten toon spreiden”.

Jouw ondernemersgeest kwam meteen weer bovendrijven?

“Ons familiebedrijf is door mijn ouders Leon en Hennie Zuidgeest opgebouwd. Dat laat ik niet door één of ander virus kapotmaken. Mijn zus Madeleine en ik doen er alles om het bedrijf overeind te houden, alles voor de klanten er uit te halen, het bedrijf gedoceerd uit te bouwen en ons personeelsbestand uit te breiden”.

 

Dit laatste is opmerkelijk. Zeker omdat veel bedrijven het door de Corona-crisis moeilijk hebben. Hoe doen jullie dat?

“We durven te investeren, zowel in onze klanten als het personeel dat we graag de kans geven om zich verder te ontwikkelen. Daarbij hechten we waarde aan saamhorigheid. In goede en slechten tijden. Juist dan moet je met elkaar sterk zijn en in teamverband werken”.

Hoe zie je de toekomst?

“Iedereen zijn gezondheid is het belangrijkste. Laten we dat met z’n allen koesteren en dus rekening met elkaar houden. In zakelijk opzicht blijven we knokken en gaan we het afdwingen om minimaal op ons oude niveau van voor Corona te komen. Sterker nog, ik voel dat het mogelijk is om er met Leon Zuidgeest Kappers sterker uit te komen. Daar ligt voor ons allemaal een mooie uitdaging”.

Interesse in een baan als hairstylist allround/ topstylist bij Leon Zuidgeest Kappers?  

Bel met 06 51 01 63 01 of stuur je CV en motivatie per e-mail naar [email protected]