Voorburgs Dagblad | ‘Trots op het team van Your Hair Salon’

‘Trots op het team van Your Hair Salon’

mainImage
Van links naar rechts: Rowan Hogenboom, Kimberly Jansen en Marleen Endtz

Bij Your Hair Salon aan de Parkweg is Kimberley Jansen (24) sinds twee maanden werkzaam. Voorheen werkte de hairstyliste zeven jaar bij Leon Zuidgeest Kappers ‘In de Bogaard’ in Rijswijk. Voorburgs Dagblad ging met haar in gesprek voor een nadere kennismaking.

In een korte periode is Kimberley voor veel klanten een vertrouwd gezicht geworden. “Ik heb het in Voorburg reuze naar mijn zin”, vertelt Kimberley. “Er staat hier een bijzonder gemotiveerd, leuk, hecht en goed team. Het zijn harde en spontane meiden die bereid zijn om hard te werken. Ik ben super trots op hen. Ze hebben echt liefde voor het vak. Daarbij is het enorm druk bij Your Hair Salon. Ik ben blij hoe het bij Your Hair Salon allemaal verloopt. Iedere dag is er sprake van een nieuwe en aansprekende uitdaging”.

Variatie

Jong en oud behoren tot het vaste klantenbestand van Your Hair Salon. “Ook dit maakt ons werk plezierig en gevarieerd”, zegt Kimberley. “We denken graag mee en nemen alle tijd voor hen. We scoren hoog scoren in de mond op mond reclame. Er komen wekelijks nieuwe klanten bij. Dat is mooi te ervaren en geeft ons veel voldoening”,

Concept

Your Hair Salon zit ruim drie jaar aan de Parkweg in Voorburg gevestigd. Het concept is dan ook aangeslagen. “Je kunt bij ons zonder afspraak binnen komen lopen”, vertelt Kimberley. “Veel klanten ervaren dit als een groot voordeel. Tevens is er bij Your Hair Salon sprake van lage prijzen in combinatie met een goede kwaliteit. We werken met hoogwaardige producten in een comfortabele omgeving. Er is sprake van een moderne hairsalon, waarbij onze klanten zich op hun gemak voelen. We adviseren hen wat voor kapsels het beste bij hen zou passen. We hanteren daarbij met goede en betaalbare producten”.

Mogelijkheden

Leon Zuidgeest Kappers biedt voor zijn hairspecialisten en managers veel kansen. “Je hebt tal van doorgroeimogelijkheden”, aldus Kimberley. “Met de juiste instelling en kwaliteiten is er echt veel mogelijk. Dit werkt motiverend. Daarbij zijn Emiel en Madeleine Zuidgeest bereid om in je te investeren. Kortom, het is een prima werkgever. Dat is ook de reden dat veel medewerkers al lang bij het bedrijf werken”.


Door: Bart Bakker