Voorburgs Dagblad | Scholen Spinoza-Groep partner

Scholen Spinoza-Groep partner

mainImage

De scholen van de Spinoza-groep zijn partner geworden van Voorburgs Dagblad. Dit betekent dat onze redactie nauw wordt betrokken bij de publiciteit van Gymnasium Novum, Veurs Lyceum, Veurs Voorburg, François Vatelschool, het ‘s Gravendreef College Leidschenveen en Leidschendam, het Sint-Maartens College en het Dalton.

,,Aangezien Voorburgs Dagblad een groot bereik heeft en enorm actief is op de social media, worden onze scholen goed zichtbaar bij bijvoorbeeld inwoners, ondernemers, raadsleden, het College, ouders en leerlingen'', zegt Peter Lamers, bestuursvoorzitter van de Spinoza Groep. ,,Tevens vinden we het belangrijk dat de redactie klaar staat om ons bij te staan als de actualiteit daarom vraagt. Kortom, we kijken uit naar de samenwerking''.

,,Een aansprekende uitdaging en een hele eer dat we met de scholen van de Spinoza Groep en het bestuur gaan samenwerken'', reageert eindredacteur en online media-adviseur Bart Bakker. ,,Met deze samenwerking wordt ook onze maatschappelijke rol nog eens benadrukt. We gaan er iets moois van maken. Tevens geven we online-adviezen. De scholen worden niet alleen in ons dagblad vermeld, maar ook in de E-Paper, op de App, ons twitter-kanaal en Facebook-pagina. Voorburgs Dagblad bereikt inmiddels gemiddeld meer dan 100.000 mensen per maand. In januari zijn er dit overigens meer dan 200.000. Dit komt mede door alle verslaggeving en de online petitie rondom de ziekenhuizen Antoniushove en Bronovo. Onze partners, zoals bijvoorbeeld de scholen van de Spinoza-Groep, gaan dan in de flow mee''. 

Op de foto van links naar rechts de schooldirecties van de Spinoza Groep. Thijs Veraart, (rector Gymnasium Novum), Charlotte van Thiel, (rector Veurs Lyceum), Remco Hulsbergen, (directeur Veurs Voorburg en François Vatelschool), Leonie Drabbe, (directeur ‘s Gravendreef College Leidschenveen en Leidschendam),  Ajolt Elsakkers, (rector Sint-Maartens College), Paul Hendriks, (rector Sgm Dalton Voorburg). (Foto Monique Brus).