Voorburgs Dagblad | Riool Reinigings Service nieuwe partner
mainImage

Riool Reinigings Service nieuwe partner

Erik de Bruijn (links) en Bart Bakker (rechts) wensen elkaar succes met de samenwerking.
5 november 2019, 10:36 uur
Ondernemen

Riool Reinigings Service is partner geworden van Voorburgs Dagblad. Erik de Bruijn, bedrijfsleider van RRS Nederland BV, die werkzaam is in het kantoor aan de Winkelhaak 67 in Den Haag, tekende gisteren hiervoor een samenwerkingsovereenkomst met eindredacteur en online media-adviseur Bart Bakker.

"We kijken uit naar de samenwerking", aldus Erik de Bruijn. "Voorburgs Dagblad heeft een groot bereik en netwerk, waardoor we in contact kunnen komen met voor ons allerlei interessante klanten en relaties". 

"RRS is een professioneel ontstoppingsbedrijf in Den Haag", meldt de website www.rrs.nl "Met onze ervaren monteurs en loodgieters rekenen wij definitief en snel af met al uw verstoppingen. Of u nu in Den Haag Centrum, in de buurt van Paleis Noordeinde, Scheveningen, Leidschenveen-Ypenburg, Leidschendam- Voorburg, Escamp of meer richting Rijswijk woont, wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Onze monteurs pakken uw rioolprobleem snel en vakkundig aan. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u er geen omkijken meer naar".

"Het is een eer en een aansprekende uitdaging om een groot bedrijf als Riool Reinigings Service (RRS) te mogen positioneren", reageert Bart Bakker. "Digitaal Dagblad, waarvan Voorburgs Dagblad een onderdeel van is, heeft hiervoor dan ook de expertise en ervaring in huis. In januari bestaan we alweer zes jaar. Het geeft voldoening dat steeds meer grotere bedrijven zich bij ons aansluiten". 

 


Foto: Voorburgs Dagblad