Voorburgs Dagblad | Respect en waardering tijdens 'Dag van Verpleging'

Respect en waardering tijdens 'Dag van Verpleging'

mainImage
Onno Brokke spreekt zijn waardering uit richting directievoorzitter Erik Booden en radioloog Camiel Klink.

Een aantal ondernemers heeft zich tijdens de 'Dag van de Verpleging' enorm ingespannen voor een aantal ziekenhuizen in de regio, waaronder het Zoetermeerse LangeLand. Dit gebeurde op initiatief van de in Rijswijk en Voorburg bekende Onno Brokke, General Manager Holland / B2B GranFood BV waar het bekende merk ‘Grand Italia’ onder valt. Aan de circa 1.000 zorgmedewerkers van het LangeLand werden dan ook duizend pasta's en bijbehorende patasaus van ‘Grand Italia’ geschonken.

Onno Brokke had tevens voor het zorgpersoneel zijn relatienetwerk benaderd, waardoor er van dezelfde hoeveelheid flessen ‘S. Pellegrino’ door Bert de Boer van ‘The Wine List’ werd geschonken. Paul van der Salm van het gelijknamige bedrijf uit Boskoop zorgde in het pakket, dat alle medewerkers kregen, voor een plant. Hij deed dit samen met Henk Bakker, directeur van Van Uden Logistic Site Investment BV. Nedcargo uit Waddinxveen nam het transport van de duizenden goederen voor zijn rekening.

 “Een bijzonder mooi gebaar”, zegt Erik Booden, directievoorzitter van het LangeLand in een persoonlijk dankwoord. “We zijn de ondernemers bijzonder dankbaar. Het doet ons goed dat er zoveel waardering voor het werk van onze medewerkers is, die hierdoor worden gesteund. Want in de afgelopen periode hebben zij echt keihard gewerkt en vele uren gemaakt”.

“Ze verrichten uitstekend werk in een bijzonder tijd”, aldus Onno Brokke. “We deden het graag. Ons respect voor het zorgpersoneel is groot”.

 

Paul van der Salm (links) sprak eveneens lovende woorden.

 

Henk Bakker (links) toont zijn respect.