Voorburgs Dagblad | Rabobank partner Vastgoed Debat

Rabobank partner Vastgoed Debat

mainImage
Willem Jan Verheggen, rayonmanager van de Rabobank, samen met Benedikte Zijlstra tijdens een eerdere bijeenkomst van de BBR in Rijswijk

De Rabobank Regio Den Haag is maatschappelijk partner van het Vastgoed Debat dat op woensdag 27 november in het Veur Theater in Leidschendam plaatsvindt."Hier zijn we uiteraard bijzonder content mee", reageert mede-initiatiefnemer Benedikte Zijlstra, directeur van Meijs & Alink NVM Makleaardij en Consultanty en voorzitter van het MKB Leidschendam- Voorburg.  "De Rabobank zal niet alleen zichtbaar zijn maar ook een actieve bijdrage leveren over de woningmarkt".

"Er is enorm veel animo voor het Vastgoed Debat waarin de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt in Haaglanden aan bod komen", vult debat-organisator Bart Bakker aan. "Het Veur Theater is op enkele plaatsen na vrijwel uitverkocht. Het programma bevat dan ook de situatie in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Rijswijk. Het wordt daarom ook in deze vorm een historisch debat dat nog niet eerder op deze wijze is gehouden. Vorig jaar was er sprake van een eerste editie waarbij de reacties bijzonder positief waren. Dit keer komt de situatie in vier gemeenten aan bod. Na afloop is er een grote netwerkbijeenkomst".

 

 


Foto: Voorburgs Dagblad