Voorburgs Dagblad | Ook bedrijfsterreinen thema Vastgoed Debat

Ook bedrijfsterreinen thema Vastgoed Debat

mainImage
Benedikte Zijlstra en Bart Bakker organiseren een groots opgezet Vastgoed Debat waarbij ook de bedrijfsterreinen aan bod komen.

Tijdens het uitverkochte Meijs & Alink Vastgoed Debat op woensdag 27 november in het Veur Theater komen naast de grote woningnood ook de bedrijfsterreinen aan bod. Zo is niet alleen de Binckhorst een thema, maar wordt er ook specifiek gekeken naar de ontwikkelingen in de Plaspoelpolder, de Binckhorst en de bedrijfshuisvestiging in Leidschendam- Voorburg, waar ook een tekort aan bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen is.

Ondernemers hebben momenteel de grootste moeite om geschikte bedrijfspanden te vinden. De relatief hoge huurprijzen, de houding van de pandeigenaren en de bereikbaarheid vormen hiervan een groot probleem. Hoe moet het nu verder in de nabije toekomst? Wat gaat de (enorme) transformatie van de Binckhorst betekenen voor Den Haag en de randgemeenten Rijswijk en Leidschendam-Voorburg? Mag dit allemaal zomaar? Worden de juridische aspecten niet over het hoofd gezien? Wat er gaat gebeuren met het Havenkwartier in de Plaspoelpolder? Bij enorme groei van Zoetermeer worden de bedrijfspanden over het hoofd gezien? Zomaar een aantal voorbeelden van de gespreksonderwerpen. 

De circa 150 specialisten in de zaal en op het podium van het Veur Theater zullen onder leiding van gespreksleider Bart Bakker en zijn sidekicks Benedikte Zijlstra (MKB), Marie Christine Veltkamp (GMW Advocaten) en Carola de Groot (Rabobank Research Wonen) er hun visie over geven.


Foto: Digfitaal Dagblad