Voorburgs Dagblad | Only for Men winkels op zaterdag langer open

Only for Men winkels op zaterdag langer open

mainImage
Store-manager Guido van Putten en zijn team staan op zaterdag langer klaar voor hun klanten.

Only for Men winkels zijn op zaterdag open tot 18.00 uur. Zo hebben klanten meer tijd om rustig te winkelen. Om extra service te verlenen aan de klanten, zullen vanaf 30 maart alle Only for Men winkels geopend zijn tot 18.00 uur in plaats van 17.00 uur. Zo krijgen klanten de kans om rustiger en langer te winkelen.Mannenmodewinkel Only for Men merkt dat er op zaterdag rond sluitingstijd nog veel klanten in de winkels aanwezig zijn die hun winkelbezoek gehaast afronden. Om deze reden is besloten dat alle Only for Men winkels per 30 maart geopend zijn tot 18:00 uur. Op deze manier krijgen de klanten meer tijd om rustig te winkelen.

Verandering

Naast het service aspect merkt Only for Men dat steeds meer klanten later op de dag komen winkelen. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en ook het weekend zit vol gepland met bijvoorbeeld sporten en huishoudelijke taken. Je ziet hierdoor een toeloop van bezoekers later op de dag. Op deze consumententrends moet je als mannenmodewinkel inspelen.

Mannelijke openingstijden

Only for Men luistert altijd al naar de behoefte van de klant. Zo heeft de mannenmodewinkel ook échte mannelijke openingstijden met in veel winkel drie of vier koopavonden in de week! Ook zijn de meeste winkels iedere zondag open.


Door: Only for Men | Foto: Voorburgs Dagblad