Voorburgs Dagblad | Only for Men is er klaar voor (!)

Only for Men is er klaar voor (!)

mainImage
Het vernieuwde team van Only for Men. Staand derde van links achter: Dennis Wulfsen.

Naast de nieuwe storemanager Ernest Piet is ook Dennis Wulfsen toegetreden toe het team van Only for Men Voorburg. Dit betekent dat het gehele team van Only for Men inmiddels weer op sterkte is. "We zijn blij met de komst van Dennis Wulfsen", zegt Marco Pallandt, Area Manager van Only for Men. "Hij heeft de nodige ervaring in de kledingbranche en kent ook de lokale gemeenschap in Leidschendam- Voorburg. Het team bruist en heeft er zin in. Dat is mooi om te ervaren".

De medewerkers van Only for Men Voorbrg zijn nauw betrokken bij de events. Dit geldt ook voor het Women's Event dat zaterdag plaatsvindt waarbij diverse partners in de schijnwerpers staan. Tussen 10.00 en 18.00 uur kunnen moeders, vriendinnen en echtgenotes genieten van proeverijen, stijladvies en verschillende leuke giveaways.

Gaat zij altijd met jou mee om te winkelen? Dan kan je haar nu eens verrassen met een bijzondere dag die volledig om haar en haar vriendinnen draait. Zo geeft Magalie Hooi persoonlijke catwalk trainingen en is er een instore fashion- en lifestylemarket met lokale ondernemers zoals Wonen bij Liset, Petite Rose kleding, Udine tassen en Villaservies. De special guest is niemand minder dan gitarist en zanger Ed Struijlaart. Speciaal voor deze dag geeft hij een ode aan de dames in de vorm van een exclusief en sfeervol miniconcert.

Bij Art by Heart Laura kan je gratis je favoriete items laten customizen. Vergeet dus vooral niet je spijkerjas, nieuwe sneakers of canvas tas mee te nemen om te laten voorzien van draagbare kunst die helemaal bij je past.

Programma
10.00 - 18.00 uur – event met proeverijen, stijladvies, demonstraties en instore market
13.00 – 15.00 – Ed Struijlaart

Adres: Only for Men Voorburg, Herenstraat 177, 2271 CE
Toegang: Gratis
Parkeren: Tot twee uur gratis parkeren in de blauwe zone van het Huygenskwartier


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad