Voorburgs Dagblad | 'Only for Men belangrijk voor winkelgebied'

'Only for Men belangrijk voor winkelgebied'

mainImage
Wethouder Astrid van Eekelen (VVD) overhandigt Ernest Piet in Only for Men een bos bloemen als felicitatie voor zijn benoeming als store-manager van de vestiging in Voorburg.

Ernest Piet, de nieuwe storemanager van Only for Men Voorburg, werd gistermiddag verrast door de komst van wethouder Astrid van Eekelen (VVD), die hem kwam feliciteren met zijn benoeming. Hij ontving van de loco-burgemeester dan ook een bos bloemen. "Op deze wijze wil ik Ernest Piet alle succes toewensen", zei Astrid van Eekelen. "Veel inwoners van onze gemeente kennen hem nog als de mede-eigenaar van restaurant Griff. Het is mooi om te zien hoe iemand zijn loopbaan zich kan ontwikkelen. Dit is voor hem weer een aansprekende nieuwe uitdaging".

"Only for Men is met hun vestiging bij de Herenstraat belangrijk voor het winkelgebied", vervolgt Astrid van Eekelen. "Door hun omvang, enorme collectie en ervaring zijn zij een ware trekpleister voor het Huygenskwartier. We zijn daarom blij dat Only for Men daar is gevestigd. Dit heeft een positieve uitstraling op de andere winkeliers, die dankzij Only for Men ook andere klanten mogen begroeten". 

 

 

 


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad