Voorburgs Dagblad | Ondernemers ronden 'stethoscopenproject' snel af

Ondernemers ronden 'stethoscopenproject' snel af

mainImage
Rolien van Groeningen bracht radioloog Camiel Kink het goede nieuws dat het stethoscopenproject succesvol is afgerond.

Voormalig verpleegkundige Rolien van Groeningen heeft tijdens de ‘Dag van Verpleging’ persoonlijk haar waardering voor het zorgpersoneel uitgesproken aan Erik Booden, directievoorzitter van LangeLand. De directeur van Owner KSV Facilitair & Domestic-Outsourcing BV, met meer dan 100 medewerkers in dienst, heeft zich ingespannen om samen met ‘De Vrienden van LangeLand’, radioloog Camiel Klink en andere relaties een stethoscopenproject succesvol af te ronden. Het resultaat is dat er binnenkort tientallen stethoscopen aan Camiel Klink worden overhandigd, waarmee hij en zijn collega’s aan de slag kunnen.

“Het is snel gegaan”, zei Rolien van Groeningen. “Vooral ook toen ik Benno Ceelen van G3-Medical benaderde, konden we schakelen om de juiste stethoscopen aan te schaffen. Ik dank hem dan ook voor zijn support”.

“Dat geldt ook voor  Kilinclar Automaterialen BV die voor een aanprekende donatie zorgde”, zegt Bart Bakker bestuurslid van ‘De Vrienden van het LangeLand. “Hetzelfde geldt voor Lansigt accountants en belastingadviseurs. We zijn hen bijzonder dankbaar. Hetzelfde geldt voor Rolien van Groeningen die haar ‘verpleegkundige’ hart liet spreken. Het is mooi hoe ondernemers onderling en met elkaar in het belang van de zorg kunnen schakelen”.

Rolien van Groeningen legt de details uit aan directievoorzitter Erik Booden en radioloog Camiel Klink.