Voorburgs Dagblad | Ondernemers 'Klaar voor de start' in 2020

Ondernemers 'Klaar voor de start' in 2020

mainImage
Benedikte Zijlstra (eerste foto rechts) was samen met wethouder Astrid van Eekelen (bovenste foto links) aanwezig bij de diverse lezingen.

De MKB Bijeenkomst 'Klaar voor de Start' vond gisteravond aan het Fluitpolderplein bij het MBO Rijnland plaats. Er werd een aantal interessante workshops gegeven. De gasten lieten zich bijvoorbeeld inspireren door jong talent als Luke Koppe die hen in de 'mind' van de nieuwe generatie liet kijken.

Luke Koppe gaf voorbeelden hoe de nieuwe generatie denkt en handelt.

 

Communicatie-en mediaspecialisten Evelien Bequin en Bart Bakker gingen bij hem even terug de schoolbanken in. Benedikte Zijlstra, voorzitter van het MKB Leidschendam-Voorburg en wethouder Astrid van Eekelen waren uiteraard ook tijdens de bijeenkomst aanwezig. Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland, hield een lezing waarna er uit de zaal werd geopperd om een MKB-minister in het kabinet van Rutte aan te stellen.  

Willem Jan Verheggen van de Rabobank hield een interessante lezing over de nieuwste bancaire ontwikkelingen. Hij praatte de gasten bij over de financieringsmogelijkheden van de toekomst. "Hoe maakt de Rabobank financieringsvormen eenvoudiger en betrouwbaarder voor ondernemers?", was dan ook een meer dan interessant vraagstuk. 

De 'Wondernemers' Barbara Koppe (midden), Vivian (links) en Kimberley de Jong (rechts) waren de gastvrouwen voor de diverse workshops.

 

 

 


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad