Voorburgs Dagblad | Nieuwe digitale brochure is uit (!)

Nieuwe digitale brochure is uit (!)

mainImage
Veel lezers en ondernemers zijn onder de indruk van alle mogelijkheden van Voorburgs Dagblad.

De nieuwe digitale brochure van Voorburgs Dagblad is vandaag uitgekomen. Het ziet er allemaal bijzonder fraai en overzichtelijk uit. De brochure is gratis verkrijgbaar via [email protected] en geeft ook een indruk over de positionering via de digitale snelweg. 

Voorburgs Dagblad bereikt iedere dag duizenden lezers. Bedrijven, maatschappelijk organisaties, (lokale) overheden, verenigingen en stichtingen kunnen dan ook partner worden van het grootste en druk bezochtste online podium van de gemeente Leidschendam- Voorburg. "Onze redactie publicieert gemiddeld 20 artikelen per dag. Dit doen we zeven dagen per week", aldus eindredacteur en online media-adviseur Bart Bakker. "Het nieuws gaat de hele dag door. Voor onze partners zijn we adviseur op het gebied van online campagnes. We voeren zodoende regelmatig online campagnes uit om hen voor een groot publiek zichtbaar te maken. Al onze artikelen worden naast de krant zelf geplaatst op de Facebook-pagina, de gratis App en het twitteraccount van Voorburgs Dagblad. Tevens wordt er iedere avond rond 19.00 uur een gratis E-paper verzonden waarin alle links van de artikelen van die dag staan vermeld".

Samenwerking

"Ook hebben we een samenwerking met andere edities van uitgeverij Digitaal Dagblad zoals bijvoorbeeld Dagblad070, Rijswijk Dagblad en Zoetermeers Dagblad", vervolgt Bart Bakker. "Juist in een periode waarin het lastig is om personeel te vinden, doen we online personeelscampagnes voor onze partners. Voeg daarbij de journalistieke ondersteuning, dan moge het duidelijk zijn dat we een toegevoegde waarde hebben. De business van onze partners, hun maatschappelijke betrokkenheid en de zakelijke mogelijkheden worden door Voorburgs Dagblad bij duizenden lezers zichtbaar gemaakt. Ook kunnen we iedere campagne en artikel meten als het gaat om de lezersaantallen. Het papierentijdperk van kranten en flyers langs de deuren is duur en heeft een steeds een kleiner bereik. Het is daarom tijd om voor uw positionering de digitale snelweg op te gaan...."  

Interesse in een partnership met Voorburgs Dagblad? Bel voor een vrijblijvende presentatie en afspraak naar 06 506 171 22 (Bart Bakker) of stuur een mail naar [email protected]