Voorburgs Dagblad | 'Monsieur Saucisson' partner Voorburgs Dagblad

'Monsieur Saucisson' partner Voorburgs Dagblad

mainImage
Remco van Hintum (rechts) en Bart Bakker (links) schudden elkaar bij de ondertekening de hand op een goede samenwerking.

Monsieur Saucisson is partner gewordern van Voorburgs Dagblad. Monsieur Saucisson, oftewel meneer worst, is een winkelconcept helemaal gericht op de verkoop van droge Franse worst. Je kunt het zo gek niet bedenken van Blauwe kaas (hun beste verkochte worst) tot vijgen en van ezel tot en met kangoeroe. In hun winkels en op hun webshop zijn deze producten allemaal te vinden. 

De specialist in Franse worst opent per 4 april officeel een nieuwe vestiging in de Mall of the Netherlands. In de weken daavoor is hun locatie in de Fresh reeds geopend en kan iedereen met hun (culinaire) producten kennismaken. Houd hiervoor onze krant goed in de gaten. 

"We kijken uit naar de samenwerking", aldus de beide eigenaren Bart Gijsbers (links) en Remco van Hintum (rechts) voor hun locatie in de Fresh in de Mall of the Netherlands. "Voorburgs Dagblad past in onze marketingvisie. Ze hebben een groot bereik opgebouwd en beschikken in Ledschendam-Voorburg en omliggende gemeenten over een groot netwerk". 

"Steeds meer bedrijven in de Mall of the Netherlands willen hun naamsbekendeid vegroten. Bij Voorburgs Dagblad en onze andere edities van Digitaal Dagblad BV zijn ze aan het goede adres"", aldus media-adviseur Bart Bakker. "Monsieur Saucisson is een facsinerend bedrijf dat de kwaliteit van hun producten hoog in het vaandel heeft staan. Het is dan ook een eer voor ons om hun digitale postionering, social media campagnes en in publiciteit te verzorgen".

 

 


Foto: Digitaal dagblad