Voorburgs Dagblad | Meer spieropbouw, sneller en een beter figuur….

Meer spieropbouw, sneller en een beter figuur….

mainImage

De Milon Cirkel bij Westvliet Family Sports & Health Club is de sportclub voor de hele familie. Vraag gratis een proeftraining aan voor jezelf of voor je hele gezin.

De Milon cirkel is een waar innovatief staaltje werk op fitness gebied. Je traint in een cirkel gezellig met medesporters op 8 verschillende toestellen. De instructeur begeleidt jou regelmatig, zodat je precies weet wat je moet doen. Na 35 minuten training ben je klaar. Trainen op de Milon Cirkel is makkelijk, veilig én resultaatgericht.

Afvallen

Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Traditioneel sporten verhoogt het verbruik voornamelijk tijdens het sporten. Al één uur na de belasting is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. Je zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen!

De Milon Cirkel dwingt je lichaam zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding!

Spieren maken slank.

De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten in de negatieve fase, dit noemt men excentrisch trainen, geeft 30% meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd, met slechts de helft van de inspanning!

Geen angst: met 2x per week spieren trainen word je echt geen bodybuilder! Je wordt wel snel slanker, strakker en steviger. Reeds na de eerste training voel je de positieve effecten van deze training. Zonder spierpijn!

Preventie en functieherstel bij rugklachten

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden binnen enkele weken tijd tot tweemaal zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat!

Senioren en niet-sportievelingen

Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weinig uithouding. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen: voorwaarden voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kan je geen stevig huis bouwen! Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.

Aan de slag

Je wordt door een van onze fitnesstrainers met de apparatuur vertrouwd gemaakt en de apparaten worden op jou ingesteld (gewicht concentrisch/excentrisch, hoogte zitgedeelte, armlengte, beenlengte, afstand rug/bord tot hefboom). Dit instellen gebeurt slecht 1 keer; de chipkaart slaat alle gegevens op en bij de volgende training hoef je alleen de chipkaart in het apparaat te steken en alle ingestelde waarden worden automatisch geregeld.

Wil jij het uit proberen?

Boek vandaag dan nog een gratis kennismakingsafspraak voor de Milon cirkel met de Milon-coach voor een introductie. Zie deze link

Westvliet Family Sports & Health Club voor Den Haag, Voorburg, Leidschenveen, Leidschendam, Rijswijk en omstreken is de sportclub voor de hele familie. Vraag gratis een proeftraining aan voor jezelf of voor je hele gezin!


Foto: Westvliet