Voorburgs Dagblad | McDelivery in de Mall

McDelivery in de Mall

mainImage

Goed nieuws voor McDonald’s liefhebbers in Leidschendam: vanaf vandaag is McDelivery ook beschikbaar vanuit McDonald’s restaurant Leidschendam. Je hoeft dus niet meer de deur uit om van je Big Mac of McKroket te genieten.

“McDelivery wordt in andere plaatsen, zoals Den Haag en Leiden, al massaal omarmd,” aldus Aukje van Baren, Supervisor bij McDonald’s restaurant Leidschendam. “Geweldig dat we onze gasten, die even niet bij ons langs kunnen komen, nu kunnen helpen door het bezorgen van hun favoriete McDonald’s producten. Of je nu lekker een avondje op de bank wil doorbrengen met je favoriete serie, of trek hebt gekregen na een actief dagje in Vlietland: je kunt nu gemakkelijk en snel de lekkerste McDonald’s producten bestellen en laten bezorgen, waar en wanneer je maar wilt!”

 

Doorslaand succes

“De uitbreiding van McDelivery naar Leidschendam was een logische volgende stap,” aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “We willen natuurlijk zoveel mogelijk gasten deze service kunnen bieden. Bovendien zien we dat McDelivery in alle steden waar we actief zijn, ontzettend positief wordt ontvangen. In Den Haag hebben wij McDelivery vorige week bijvoorbeeld nog verder uitgebreid, vanwege de grote vraag. We bieden McDelivery in Den Haag en omgeving nu aan vanuit 10 restaurants. We hebben er vertrouwen in dat McDelivery ook in Leidschendam een doorslaand succes wordt.”

 

McDonald’s één van de populairste Uber Eats-restaurants

Aukeline Tolman, de General Manager Uber Eats Nederland, is ook blij met de lancering van McDelivery naar Leidschendam: “McDonald’s is een van de meest populaire restaurants in de Uber Eats-app. Het is geweldig dat we deze mooie samenwerking nu ook in Leidschendam voort kunnen zetten.”

Nu ook betalen met iDEAL 

McDelivery via Uber Eats is in juli 2017 in Nederland gelanceerd, als eerste in Amsterdam. Sindsdien zijn er steeds meer steden bijgekomen, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen, Haarlem, Delft en Eindhoven. Ook is de dienst nog toegankelijker gemaakt voor gasten, bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om bestellingen via iDEAL te betalen.

 

Hoe werkt het? 

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie