Voorburgs Dagblad | Kindcentrum Splash zoekt ‘ontwikkelingshulp’

Kindcentrum Splash zoekt ‘ontwikkelingshulp’

mainImage

Wil jij werken op een kindcentrum dat volop in ontwikkeling is? Dan is dit je kans! We hebben maar liefst twee vacatures, kies wat het best bij je past en wie weet… ken je nog iemand die geschikt is voor de andere vacature.

1.   We zoeken voor onze BSO (in combinatie met TSO) een actieve, enthousiaste en sportieve collega. Iemand die het leuk vindt om kinderen in de basisschoolleeftijd te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling op allerlei gebied. De vacature betreft een dienstverband van 25 uur en je werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

2.   Voor onze peuterspeelzaal groep (inclusief VSO) zoeken we iemand die onze zwangere collega kan vervangen. Het betreft 21 ½ uur per week (alleen tijdens schoolweken) en je werkt de ochtenden van maandag tot en met vrijdag.

Wij bieden jou een fijne werkplek, in een kindcentrum dat samen met de bassischool toewerkt naar een IKC. Je krijgt de mogelijkheid om jouw- en de talenten van de kinderen, optimaal te ontwikkelen en wie weet… de kans op een vast dienstverband binnen Vlietkinderen. Daarnaast hebben we een fijn fietsplan, kun je korting krijgen op je sportabonnement of we geven je een bijdrage op je museumjaarkaart.

SOLLICITEER DIRECT

Dit kan via een bericht aan [email protected]

Bellen mag ook, via 070 317 59 59. Meer informatie nodig? Neem contact op met Chantal Roodakkers via [email protected] of bel haar via 06 126 28 897


Door: Vlietkinderen